Naši partneri o nama

MEDICINSKA ŠKOLA BEOGRAD

Svakog trenutka ljubazan i mladi tim agencije raspolaže sa pravovemenim, tačnim i pouzdanim informacijama koje su neophodne za sprovođenje postupka javnih nabavki.

ČETVRTA GIMNAZIJA BEOGRAD

Zadovoljni profesionalnom saradnjom koristimo priliku da damo preporuke svima koji imaju potrebu za pružanjem usluga iz oblasti javnih nabavki.

DEVETA GIMNAZIJA BEOGRAD

U dosadašnjoj saradnji, Agencija KGB je pokazala visok stepen odgovornosti, preciznosti, znanja, snalažljivosti i umeća, tako da su svi zahtevi škole u potpunosti bili ispunjavani.

OŠ ĐORĐE KRSTIĆ

U dosadašnjem radu na pripremi Zakona o javnim nabavkama i sprovođenju zakonitosti u toj oblasti "KGB Nabavke" su pokazale profesionalizam, besprekornu ažurnost i tačnost kao i visok nivo poznavanja zakona i podzakonskih akata iz te oblasti.

OŠ IVAN MILUTINOVIĆ

U višegodišnjoj saradnji sa firmom KGB nabavke realizovali smo više velikih i malih javnih nabavki za potrebe naše škole: nabavka struje, asfaltiranje dvorišta, ekskurzije i nastave u prirodi, različite usluge i dobra.

GHM ŠKOLA BEOGRAD

,,KGB NABAVKE“ iz Beograda pružaju visoko kvalitetne usluge u poslovima javnih nabavki. Njihove usluge su sveobuhvatne, blagovremene, visoko profesionalne. Geološka i Hidrometeorološka škola.

OŠ MILOŠ CRNJANSKI

Već duže vreme sarađujemo sa „KGB nabavke“ iz Beograda. Imamo dobro iskustvo u radu sa ovom firmom. Rukovodstvo kao i zaposleni su jako profesionalni, ozbiljni i odgovorni u svom poslu.

OŠ PAVLE POPOVIĆ

KGB je tim profesionalaca, sa velikim radnim iskustvom u knjigovodstvenim i poslovima javnih nabavki. Izuzetno su precizni, beskompromisni, ažurni i predani poslu koji obavljaju.

POLITEHNIKA NT BEOGRAD

S obzirom na složenost poslova koje propisuje Zakon o javnim nabavkama, škola je veliku pomoć dobila od KGB-a kao specijalizovane firme koja vodi računa o primeni Zakona.

PRAVNO-BIROTEHNIČKA ŠKOLA

Preciznost, ekspeditivnost, odgovornost, predusretljivost i pre svega pošten i profesionalan odnos su samo neki od epiteta kojim bismo mogli opisati saradnju naše škole sa KGB Finance d.o.o.

SREDNJA TURISTIČKA ŠKOLA

Iskusan i konstruktivan tim zaposlenih u KGB-u, uvek je pronalazio pravo rešenje za sprovođenje konkretne nabavke, a strpljenje i ljubaznost sa kojom je pristupao svakom poslu, olakšavao je i podsticao zajednički rad.

OŠ VUK KARADŽIĆ STEPOJEVAC

Pokazali su veliki stepen profesionalizma, kooperativnosti, odgovornosti, ažurnosti, razumevanja i strpljenja. Čak i u periodu kada nismo imali zaključen ugovor uvek su bili tu da svojim stručnim savetima pomognu u rešavanju naših problema.