Naš Tim

KGB Nabavke

Naš tim čini 5 licenciranih službenika za javne nabavke koji će obezbediti da Vaš postupak sprovođenja nabavki protekne u skladu sa zakonom i u propisanim rokovima.
Potvrda našeg kvaliteta rada ogleda se u poverenju velikog broja zadovoljnih klijenata za koje smo u prethodnih 8 godina uspešno sproveli preko 4000 nabavki.
Upravo to nas je dovelo do toga da postanemo jedna od vodećih firmi u ovoj oblasti koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga kao i uslugama sprovođenja celokupnog postupka javnih nabavki.

Za sva ostala pitanja naš tim Vam stoji na raspolaganju.

KGB-Nabavke-nas-tim-posredovanje-u-procesu-javnih-nabavki

Naši Partneri

Medicinska Škola Beograd

U dosadašnjoj saradnji , koja je zasnovana pre svega na jako visokom profesionalizmu , agencija KGB pokazala je takođe i jako visok stepen odgovornosti.
Svakog trenutka ljubazan i mladi tim agencije raspolaže sa pravovemenim, tačnim i pouzdanim informacijama koje su neophodne za sprovođenje postupka javnih nabavki.

OŠ Miloš Crnjanski

Već duže vreme sarađujemo sa „KGB nabavke“ iz Beograda. Imamo dobro iskustvo u radu sa ovom firmom. Rukovodstvo kao i zaposleni su jako profesionalni, ozbiljni i odgovorni u svom poslu. Osim svojih usluga koje nam pružaju ova firma je uvek spremna da nam savetima pomogne u iznalaženju najboljih rešenja u oblasti javnih nabavki koje sami realizujemo, da nam blagovremeno dostavi tumačenja iz ove oblasti i pomogne u izradi planova i izveštaja. Sve pohvale.

Srednja turistička Škola

Srednja turistička škola iz Novog Beograda, Otona Župančiča 4, u želji da poslove javnih nabavki obavlja transparentno, profesionalno i kvalitetno, angažovala je agenciju KGB iz Beograda, da joj pomogne u ostvarivanju tog cilja.
U dosadašnjoj saradnji, agencija KGB je pokazala visok stepen odgovornosti, preciznosti i umeća, tako da su svi zahtevi Škole u potpunosti bili ispunjavani.